Tipiak Tipiak French macarons 36 kpl/420g gluteeniton | Haugen-Gruppen
Tipiak French macarons 36 kpl/420g gluteeniton

Tipiak French macarons 36 kpl/420g gluteeniton

Korkealuokkainen Tipiakin French Macarons lajitelma, johon on valittu 6 parasta ja suosituinta makua. Makuina Suklaa, vadelma, pistaasi, sitruuna, vanilja ja karamelli-merisuola. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, vain 1 tunnin sulatus niin macaronit ovat tarjoilu valmiita. Tipiak Macaronit ovat täysin gluteenittomia ja niiden mantelipitoisuus on markkinoiden korkeimpia (n. 20%). Valmistuksessa on käytetty vapaan kanan kananmunia eivätkä sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita. Pakkaus on 100% kierrätettävä.

  • Ainesosat

    Suklaamacaron 16,4%: tomusokeri, MANTELI, pastöroitu KANANMUNANVALKUAINEN, kerma (KERMA, stabilointiaine: karrageeni), sokeri, tumma couverture-suklaa 1,1% (kaakaomassa, sokeri, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: SOIJAlesitiini, luontainen vanilja-aromi), tumma couverture-suklaa 0,4% (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: SOIJAlesitiini, luontainen vanilja-aromi), vesi, inverttisokerisiirappi, vähärasvainen kaakaojauhe (vähärasvainen kaakao, happamuudensäätöaineet: kaliumkarbonaatti, natriumhydroksidi), pastöroitu KANANMUNANVALKUAISjauhe, sakeuttamisaine: ksantaanikumi. Karamelli- ja merisuolamacaron 14,9%: tomusokeri, MANTELIjauhe, pastöroitu KANANMUNANVALKUAINEN, voi-suolakaramelli 2,5% (glukoosisiirappi, sokeri, voi (MAITO), täysMAITO, vesi, täysMAITOjauhe, rasvaton MAITOjauhe, merisuola 0,01%, sitruunatäysmehu), sokeri, kerma (KERMA, stabilointiaine: karrageeni), pastöroitu KANANMUNANVALKUAISjauhe, karamellisoitu sokeri, muunnettu tapiokatärkkelys, tapiokatärkkelys, sakeuttamisaine: ksantaanikumi. Vaniljamacaron 14,9%: tomusokeri, MANTELIjauhe, pastöroitu KANANMUNANVALKUAINEN, sokeri, voi (MAITO), vesi, kerma (KERMA, stabilointiaine: karrageeni), pastöroitu KANANMUNANVALKUAISjauhe, rasvaton MAITOjauhe, luontainen vanilja-aromi 0,04%, hyytelöimisaine: karrageeni, vaniljauutejauhe, sakeuttamisaine: ksantaanikumi. Sitruunamacaron 19,4%: tomusokeri, MANTELIjauhe, pastöroitu KANANMUNANVALKUAINEN, sokeri, sitruunasose (sitruunatäysmehu ja -hedelmäliha 1,5%, sokeri), vesi, glukoosisiirappi, voi (MAITO), pastöroitu KANANMUNANVALKUAISjauhe, sokeroitu sitruunankuori 0,1% (glukoosisiirappi, sitruunankuori, vesi, sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, hapettumisenestoaine: askorbiinihappo), sakeuttamisaine: pektiini, väri: kurkumiini, sakeuttamisaine: ksantaanikumi. Pistaasipähkinän makuinen macaron 16,4%: tomusokeri, MANTELIjauhe, pastöroitu KANANMUNANVALKUAINEN, sokeri, voi (MAITO), vesi, kerma (KERMA, stabilointiaine: karrageeni), PISTAASIPÄHKINÄ 0,2%, pastöroitu KANANMUNANVALKUAISjauhe, rasvaton MAITOjauhe, hyytelöimisaine: karrageeni, spirulinatiiviste, väri: kurkumiini, sakeuttamisaine: ksantaanikumi, luontainen karvasmanteliaromi. Vadelmamacaron 17,9%: tomusokeri, vadelmatäyte (sokeri, vadelmapala 1,2%, vadelmasose 1,2%, sitruunatäysmehu, hyytelöimisaine: pektiini), MANTELIjauhe, pastöroitu KANANMUNANVALKUAINEN, sokeri, punajuuriuute, pastöroitu KANANMUNANVALKUAISjauhe, sakeuttamisaine: ksantaanikumi.

  • Ravintoarvot (per 100 g)

    • Energia KJ 1783kJ
    • Energia kcal 425kcal
    • Rasva 18g
    • Monityydyttymättömät rasvat 4,2g
    • Hiilihydraatit 55g
    • Josta sokeria 50g
    • Proteiini 10g
    • Suolaa 0,29g
  • 5 Allergeenit

    • Eggs and Their Derivatives Kyllä
    • Milk and its Derivatives Kyllä
    • Tree Nuts and Their Derivatives Kyllä
    • Sesame Seeds and Their Derivatives Saattaa sisältää
    • Almond and Almond Products Kyllä
  • Tuotekoodit

    • HG numero: 301808
    • KESPRO: 21778717
    • MEIRA NOVA: -
    • WIHURI: -
    • VALIO AIMO: 8079559
    • PATU: 140160
    • EAN 03450350093073
  • Säilytysohjeet

    min.temp -22.00ºC, max.temp -18.00ºC

Lisää Tipiak tuotteita

Tipiak French macarons 36 kpl/420g gluteeniton
Tipiak French macarons 36 kpl/420g gluteeniton

Korkealuokkainen Tipiakin French Macarons lajitelma, johon on valittu 6 parasta ja suosituinta makua. Makuina Suklaa, vadelma, pistaasi, sitruuna, vanilja ja karamelli-merisuola. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, vain 1 tunnin sulatus niin macaronit ovat tarjoilu valmiita. Tipiak Macaronit ovat täysin gluteenittomia ja niiden mantelipitoisuus on markkinoiden korkeimpia (n. 20%). Valmistuksessa on käytetty vapaan kanan kananmunia eivätkä sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita. Pakkaus on 100% kierrätettävä.

Lisätietoja