Yritys

Vuonna 1916 perustettu Haugen-Gruppen on yksi Pohjoismaiden suurimpia merkkielintarvikkeiden maahantuonti-, myynti- ja markkinointiyrityksiä. Tavoitteemme on olla johtava yhteistyökumppani kaikissa edustamissamme tuoteryhmissä ja keskittyä korkealuokkaisiin merkkituotteisiin. Liiketoiminnassamme sosiaalinen vastuu, ympäristö ja korkea etiikka ovat meille tärkeitä arvoja.

Haugen-Gruppen Oy:n asiakkaina Suomessa ovat elintarvikkeiden keskusliikkeet, HoReCa ja muut suurkeittiöasiakkaat. Edustamme useita korkealaatuisia ja suosittuja kansainvälisiä tuotemerkkejä. Makumaailmamme on pääasiallisesti välimerellistä, itämaista ja amerikkalaista. Rikastutamme suomalaista ruokakulttuuria esittelemällä ja kehittämällä uusia, kiinnostavia tuotemerkkejä sekä trendejä kuluttajille, vähittäiskaupalle ja ammattikeittiöille. 

Hyvä ruoka ja juoma on intohimomme ja edustamamme tuotemerkit edistävät tekemään aterioinnista nautinnon, keräten perheen ja ystävät yhteen. Tutustu tuotteisiimme ja herkullisiin ruokaresepteihimme! 

Bon Appétit!