Polselli Polselli Manitoba 0-vehnäjauho 1kg | Haugen-Gruppen
Polselli Manitoba 0-vehnäjauho 1kg

Polselli Manitoba 0-vehnäjauho 1kg

10x1kg

Pehmeä 0-vehnäjauho. W-arvo 380. Sopii erinomaisesti pitkän kohotusajan pizzataikinan valmistukseen, rapeakuorisen leivän leivontaan sekä myös muuhun leivontaan.

  • Ainesosat

    VEHNÄjauho. Sisältää GLUTEIINIA. Saattaa sisältää pieniä jäämiä SOIJAA.

  • Ravintoarvot (per 100 g)

    • Energia KJ 1497kJ
    • Energia kcal 353kcal
    • Rasva 2g
    • Monityydyttymättömät rasvat 0,4g
    • Hiilihydraatit 72,5g
    • Proteiini 16g
    • Suolaa 0g
    • Ravintokuitu 2,5g
  • 3 Allergeenit

    • Gluteiinia sisältävät viljat ja viljatuotteet Kyllä
    • Soijapavut ja soijapaputuotteet Saattaa sisältää
    • Vehnä ja vehnätuotteet (gluteenia sisältävät viljat) Kyllä
  • Tuotekoodit

    • HG numero: 301750
    • KESPRO: -
    • MEIRA NOVA: -
    • WIHURI: -
    • HEINO: -
    • PATU: -
    • EAN 08009685001892
  • Säilytysohjeet

    min.temp 4.00ºC, max.temp 23.00ºC

Lisää Polselli tuotteita

Polselli Semola rimacinata durumvehnäjauho 1kg
Polselli Semola rimacinata durumvehnäjauho 1kg

Perinteinen italialainen Semola rimacinata durumvehnäjauho. Semola jauho sopii erinomaisesti pizzataikinan työstämiseen, koska jauho estää taikinaa tarttumasta käsiin sekä alustaan, eikä pala uunissa yhtä herkästi, kuten vehnäjauho. Sopii todella hyvin rapeakuorisen leivän leivontaan, pastan tekoon sekä pikkuleipien, piirakkapohjien ja kakkupohjien leivontaan.

Lisätietoja
Polselli Manitoba 0-vehnäjauho 1kg
Polselli Manitoba 0-vehnäjauho 1kg

Pehmeä 0-vehnäjauho. W-arvo 380. Sopii erinomaisesti pitkän kohotusajan pizzataikinan valmistukseen, rapeakuorisen leivän leivontaan sekä myös muuhun leivontaan.

Lisätietoja
Polselli Vivace 00-pizzajauho 1kg
Polselli Vivace 00-pizzajauho 1kg

Perinteinen 00-pizzajauho. Sopii aidon Napolilaisen pizzan valmistukseen sekä muuhun leivontaan.

Lisätietoja
Polselli Classica 00-pizzajauho 1kg
Polselli Classica 00-pizzajauho 1kg

Perinteinen 00-pizzajauho. Sopii aidon Napolilaisen pizzan valmistukseen sekä muuhun leivontaan.

Lisätietoja